PESUKONE HAISEE – MIKÄ NEUVOKSI?

PESUKONE HAISEE –
MIKÄ NEUVOKSI?

Pesukone haisee eivätkä vaatteet tunnu, saatikka tuoksu puhtailta? Pesukoneen haju tuo mieleen homeen, märät villasukat tai viemärin. Pesukoneen pahaan hajuun voi olla useita syylisiä.

LIIAN RUNSAS PESUAINEEN KÄYTTÖ – Jos annostelet pesuainetta liikaa, voi siitä jäädä kal- vo rummun pinnalle. Pesuainejäämä alkaa haista pesukoneessa. Liiallinen pesuaineen annostelu myös jättää pesuainejäämiä vaatteisiin, ja aiheut- taa kutinaa.

POISTOLETKU ON ASENNETTU VÄÄRIN – Väärin asennettu poistoletku jättää likavettä ko- neeseen, jonka vuoksi kone haisee pahalle.

Pesukone haisee, mikä neuvoksi?

PESUKONE ON SULJETTUNA PITKÄÄN – Pesun jälkeen kannattaa jättää koneen luukku auki, jotta koneen tiivisteet kuivuvat kunnolla.

PESU VAIN ALHAISISSA LÄMPÖTILOISSA – Käytettäessä vain 30-40 oC ohjelmia, voi koneeseen tulla tunkkainen haju. Pyykin pesu välillä myös 60 oC lämpötilassa auttaa.

PESUKONEESEEN ON KERÄÄNTYNYT ZEO- LIITTIA – Jotkut pyykinpesuaineet sisältävät edel- leen zeoliittia, joka on pölyävää, savimaista ainet- ta. Zeoliittia kerääntyy pyykkiin sekä pesukoneen vastuksiin ja aiheuttaa pahan hajun lisäksi myös palovaaran.

LIKAINEN NUKKASIHTI – Pesukoneen nuk- kasihti kerää vaatteista irtoavan nukan itseensä. Tämä märkä ”mönjä” puolestaan alkaa haista to- della pahalle.

Haisevan Pesukoneen Puhdistus Edellämainitun 90-95 oC pesun lisäksi yleisin koti- konsti lienee etikka. Kannattaa kuitenkin kurkata pesukoneen käyttöohjetta, sillä useat valmistajat eivät suosittele etikan käyttöä pesukoneissaan. Hyväksi ja turvalliseksi havaittu keino onkin käyttää ALLEGRO koneenpuhdistajaa. Se puhdis- taa haisevan pesukoneen lisäksi myös tiskikoneen, vedenkeittimen, kahvinkeittimen sekä termospul- lot. ALLEGRO koneenpuhdistaja on kotimainen, ekologinen ja biohajoava.

Ihana, puhdas ja huoleton arki Kotimainen ALLEGRO pyykinpesuaine pe- see pesukoneen ja pyykit puhtaiksi ja raikkaksi. ALLEGRO ei sisällä zeoliittia, hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita ja on siksi turvallinen valinta lapsierheelle. ALLEGROa käyttämällä vähennät perheesi ke- mikaalikuormaa helposti ja vaivattomasti.
Allegro Pyykinpesuaine Laiturilla

Tutustu tarinaamme: katso video

Kokeile Allegroa pelkillä toimituskuluilla. Tilaa nyt Allegro Plus, 500g testipakkaus -kamppanjatarjous, maksa vain toimituskulut 7€.