KUN IHO KUTIAA JA MENEE RIKKI – Syyllinen voi olla pyykinpesuaine

Kun iho kutiaa ja menee rikki

Kotimainen ALLEGRO on sopiva pyykinpesuaine, herkälle iholle, allergisten, astmaatikkojen, kutiavien, atoopikkojen sekä lasten ja vauvojen pyykkiin. Se sopii hajusteallergiasta kärsiville. Monet ovat saaneet siitä avun iho-oireisiin sekä hengitysteiden ongelmiin.

Pesuaine allergia on Suomessa yhä yleistyvä ongelma. Harva ajattelee ihottuman johtuvan pyykinpesuaineesta.

Moni ei mieti pyykinpesuaineen valintaansa sen enempää, kunhan musta on mustaa, valkoinen valkoista ja vaatteisiin ilmestyneet tahrat ovat poissa.

Viimeisen vuosikymmenen aikana on kuitenkin tapahtunut tietynlaista heräämistä erilaisten turhien kemikaalien käytön ja niiden terveysriskien suhteen. Ihmiset ovatkin alkaneet käyttää entistä luonnonmukaisempia pesuaineita, kosmetiikkaa ja pyykinpesuaineita.

Yksi yleisimmistä pyykinpesuaineista johtuvista allergisista reaktioista on kosketusihottuma.

Mikä on kosketusihottuma?
Kosketusihottuma, eli ekseema on yksi yleisimmistä tavoista, miten pesuainealler- gia ilmenee. Kosketusihottuma tulee jostakin, jota ihosi koskettaa, mutta ei siedä. Tällaisia voivat olla saippuat, pyykinpesuaineet, kosmetiikkatuotteet sekä esimerkiksi metallit kuten farkun napit.

Pesuaine allergian hoito
Ensisijainen hoitotapa pesuaine allergioissa on allergeenien välttäminen tai poistaminen kokonaan. Hyvä tapaa välttää allergeenejä ja samalla testata mistä

altistuminen on tullut, on vaihtaa kosme- tiikkatuotteet, pesuaineet sekä pyykinpesuaine turvallisempiin vaihtoehtoihin.

Mikäli iho-oireiden aiheuttaja on pyykinpesuaine, kannattaa se vaihtaa turvallisempaan merkkiin, kuten kotmai- seen Allegroon, joka on kehi-tetty herkälle iholle.

Allegron käyttäjätutkimukseen vastanneista peräti 81% kirjoitti, että Allegro on auttanut iho-oireisiin. Sama- määrä sai avun myös hajusteherkkyyteen.

Iho-oireista ei kannata kärsiä yksin, sillä apu on puhelinsoiton päässä, Allegrolla. Soita ja kysy lisää.

Raikkainta pyykkiä ikinä - tai saat rahasi takaisin!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.

Piditkö artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on pinterest
Jaa Pinterestissä

Kirjoittaja

Lue Myös

Kestovaippojen Pesuaine

Kestovaippojen Pesuaine

Kestovaippojen pesuaine on tärkeä osa kestovaippojen käyttöä. Kestovaippoja käytetään usein pääasiallisesti ekologisista syistä. Toinen syy useasti on, että halutaan suojella vauvan ihoa ja käyttää mahdollisimman

LUE LISÄÄ »

Kommentoi artikkelia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vähennä kemikaalikuormaasi - Kokeile ALLEGROA!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.