KUN IHO KUTIAA JA MENEE RIKKI – Syyllinen voi olla pyykinpesuaine

Kun iho kutiaa ja menee rikki

Kotimainen ALLEGRO on sopiva pyykinpesuaine, herkälle iholle, allergisten, astmaatikkojen, kutiavien, atoopikkojen sekä lasten ja vauvojen pyykkiin. Se sopii hajusteallergiasta kärsiville. Monet ovat saaneet siitä avun iho-oireisiin sekä hengitysteiden ongelmiin.

Pesuaine allergia on Suomessa yhä yleistyvä ongelma. Harva ajattelee ihottuman johtuvan pyykinpesuaineesta.

Moni ei mieti pyykinpesuaineen valintaansa sen enempää, kunhan musta on mustaa, valkoinen valkoista ja vaatteisiin ilmestyneet tahrat ovat poissa.

Viimeisen vuosikymmenen aikana on kuitenkin tapahtunut tietynlaista heräämistä erilaisten turhien kemikaalien käytön ja niiden terveysriskien suhteen. Ihmiset ovatkin alkaneet käyttää entistä luonnonmukaisempia pesuaineita, kosmetiikkaa ja pyykinpesuaineita.

Yksi yleisimmistä pyykinpesuaineista johtuvista allergisista reaktioista on kosketusihottuma.

Mikä on kosketusihottuma?
Kosketusihottuma, eli ekseema on yksi yleisimmistä tavoista, miten pesuainealler- gia ilmenee. Kosketusihottuma tulee jostakin, jota ihosi koskettaa, mutta ei siedä. Tällaisia voivat olla saippuat, pyykinpesuaineet, kosmetiikkatuotteet sekä esimerkiksi metallit kuten farkun napit.

Pesuaine allergian hoito
Ensisijainen hoitotapa pesuaine allergioissa on allergeenien välttäminen tai poistaminen kokonaan. Hyvä tapaa välttää allergeenejä ja samalla testata mistä

altistuminen on tullut, on vaihtaa kosme- tiikkatuotteet, pesuaineet sekä pyykinpesuaine turvallisempiin vaihtoehtoihin.

Mikäli iho-oireiden aiheuttaja on pyykinpesuaine, kannattaa se vaihtaa turvallisempaan merkkiin, kuten kotmai- seen Allegroon, joka on kehi-tetty herkälle iholle.

Allegron käyttäjätutkimukseen vastanneista peräti 81% kirjoitti, että Allegro on auttanut iho-oireisiin. Sama- määrä sai avun myös hajusteherkkyyteen.

Iho-oireista ei kannata kärsiä yksin, sillä apu on puhelinsoiton päässä, Allegrolla. Soita ja kysy lisää.

Raikkainta pyykkiä ikinä - tai saat rahasi takaisin!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.

Piditkö artikkelista?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkdinissä
Jaa Pinterestissä

Kirjoittaja

Lue Myös

Kasvomaskin Pesuohje

Kasvomaskin Pesuohje

Tämä kasvomaskin pesuohje auttaa sinua pesemään kasvomaskisi oikein. Oikein pidetty kasvomaski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Ennen kuin asettelet maskin, muista pestä

LUE LISÄÄ »
Missä asteessa lakanat pestään?

Missä asteessa lakanat pestään?

Meiltä kysytään usein, että ”Missä asteessa lakanat pestään?”. Lakanat pestään 60 oC lämpötilassa. 60 oC on alin lämpötila, jolla pystytään varmistamaan tarvittava hygienia. Täysin valkoiset

LUE LISÄÄ »
Untuvatakin pesu

Untuvatakin Pesu

Untuvatakin pesu koetaan usein hankalaksi ja siihen liittyy paljon huhuja ja olettamuksia. Edellä mainituista olettamuksista johtuen untuvatakin pesu ulkoistetaankin usein pesulalle, mutta sen voi tehdä

LUE LISÄÄ »

Kommentoi artikkelia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vähennä kemikaalikuormaasi - Kokeile ALLEGROA!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.