Petivaatteiden Tuuletus

Petivaatteiden Tuuletus

Petivaatteiden tuuletus kannattaa suorittaa tasaisin väliajoin. Raikkaassa sängyssä myös nukkuu paremmin ja pirteänä jaksaa arjen haasteissa mukavemmin. Etenkin pakkaskeleistä kannattaa ottaa täysi hyöty irti ja viedä petivaatteet aina petauspatjaa myöden ulos tuulettumaan.

Ulkona voi tuulettaa petivaatteiden lisäksi myös esimerkiks imattoja, pehmoleluja, villakangastakkeja sekä villavaatteita.

Miksi säännöllinen petivaatteiden tuuletus on tärkeää?

Petivaatteisiin kertyy hikeä, likaa iholta sekä kuollutta ihosolukkoa. Siksi petivaatteet tulee vaihtaa kahden viikon välein ja tyynyliina jopa useammin.

Aamuisin sängyn kannattaa myös antaa hetken tuulettua, ennen kuin sen petaa. Tämä johtuu siitä, että petivaatteet ovat aamuisin yön jäljiltä hieman kosteat, joten niiden kannattaa antaa kuivua. Petivaatteiden tuuletus myös ennaltaehkäisee pölypunkkeja.

Mikäli epäilet, että sinulla on pölypunkkeja petivaatteissasi, niistä on mahdollista päästä eroon pitämällä petivaatteita -24C pakkasessa vähintään 6 tuntia tai -18C pakkasessa 24 tuntia.

Petivaatteiden pesu

Petivaatteiden raikkauteen vaikuttaa myös pyykinpesuaine, jolla ne pestään. Kotimainen ALLEGRO pyykinpesuaine pesee pyykistä puhdasta ja raikasta, ilman säilöntäaineita, hajusteita, zeoliittia ja optisia kirkasteita. Olemme kirjoittaneet oman artikkelinsa myös lakanoiden pesusta, se kannattaa lukaista ja ottaa vinkit talteen.

Raikkainta pyykkiä ikinä - tai saat rahasi takaisin!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.

Piditkö artikkelista?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkdinissä
Jaa Pinterestissä

Kirjoittaja

Lue Myös

5 vinkkiä vedenkulutuksen vähentämiseen

5 Vinkkiä Vedenkulutuksen Vähentämiseksi

Useimmilla vedenkulutuksen vähentämisen päällimmäisenä syynä lienee kuitenkin vesilaskun minimoiminen. HSY:n mukaan vedenkulutuksessa onkin suuria eroja eri asumismuotojen välillä. Kerrostaloissa keskikulutus on 170 litraa vuorokaudessa, rivitaloissa

LUE LISÄÄ »
Turvallinen pyykinpesuaine

Turvallinen Pyykinpesuaine

Turvallinen pyykinpesuaine ei lisää perheen kemikaalikuormaa. Kaikki meistä ovat varmasti lukeneet kemikaalien vaaroista ja siitä, miten paljon niitä nykyään on kosmetiikassa, vaatteissa, ruuassa, saippuassa, pyykinpesuaineissa

LUE LISÄÄ »
Pyykkietikka ohje

Pyykkietikka Ohje

Pyykkietikka ohje, tee itse luonnonmukainen ”huuhteluaine” pyykeillesi. Pyykkietikan valmistaminen itse on helppoa ja hauskaa yhdessä tekemistä lasten kanssa. Pyykkietikka on ekologinen vaihtoehto huuhteluaineelle. Se poistaa

LUE LISÄÄ »

Kommentoi artikkelia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vähennä kemikaalikuormaasi - Kokeile ALLEGROA!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.