Paras Pyykinpesuaine

Paras Pyykinpesuaine

Jokainen haluaa pestä pyykkinsä omasta miielestään parhaalla pyykinpesuaineella. Mutta mikä on paras pyykinpesuaine ja miksi se on ALLEGRO?

Kodin Kuvalehti haastattelivat taannoin Marttojen kotitalousneuvojaa Tiia Wassholmia. Wassholmin mukaan tärkein valintakriteeri on ekologisuus. Me olemme samaa mieltä ja lisäämme ekologisuudelle vielä tutkapariksi pesutehon.

Myönnämme, että olemme tässä nyt läpinäkyvästi hyvinkin puolueellisia, mutta on pakko mainita, että ALLEGRO ruksii kaikki Wassholmin mainitsemat ja muutamat lisätytkin kriteerit hyvälle parhaalle pesuaineelle.

Paras Pyykinpesuaine Kriteerit

  • Allegro on ekologinen – se ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita eikä optisia kirkasteita
  • Allegro on riittoisa – riittoisa pyykinpesujauhe kestää pitkään, pienelläkin annostuksella puhdasta
  • Allegro on pesukone ystävällinen – se ei sisällä zeoliittia tai muitakaan aineita, jotka saostuvat pesukoneeseen ja tukkivat sitä
  • Allegro sopii mustavalkoisille ja kirjopyykille – sinun ei tarvitse ostaa useampaa pesuainetta. Valkoisia tai erittäin likaisia pyykkejä pestessäsi voi lisätä pesuaineen sekaan mukanatulevaa pesuntehostajaa
  • Allegro on kotimainen – perheomisteinen yrityksemme valmistaa pesuaineen Paraisilla

Lisäksi Wassholm mainitsee värinkerääjistä kysyttäessä, että hän suosittelee ennemmin pyykkien erottelua mustiin, valkoisiin ja värillisiin.

Wassholm suosittelee valkoisille käytettävän valkaisuainetta sisältää jauhemaista pyykinpesuainetta. ALLEGRO ei sisällä valkaisuainetta, mutta mukana tuleva pesuntehostaja on happeen perustuva valkaisuaine ja pinttyneiden tahrojen poistaja. Voit siis annostella sitä mukaan, kun peset Allegrolla valkoisia pyykkejä.

Näistä syistä ALLEGRO on mielestämme paras pyykinpesuaine. Mitä mieltä sinä olet?

Raikkainta pyykkiä ikinä - tai saat rahasi takaisin!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.

Piditkö artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on pinterest
Jaa Pinterestissä

Kirjoittaja

Lue Myös

Pyykinpesuaine Urheiluvaatteille

Pyykinpesuaine Urheiluvaatteille

Mistä sopiva pyykinpesuaine urheiluvaatteille? Sitä moni miettii kaupassa pesuainehyllyjen välissä. Huuhteluaine ei ole hyväksi urheilutekstiileille, mutta mitä muuta pitäisi ottaa huomioon? Monelle, etenkin muiden perheenjäsenten

LUE LISÄÄ »
Turvallinen pyykinpesuaine

Turvallinen Pyykinpesuaine

Turvallinen pyykinpesuaine ei lisää perheen kemikaalikuormaa. Kaikki meistä ovat varmasti lukeneet kemikaalien vaaroista ja siitä, miten paljon niitä nykyään on kosmetiikassa, vaatteissa, ruuassa, saippuassa, pyykinpesuaineissa

LUE LISÄÄ »

Kommentoi artikkelia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vähennä kemikaalikuormaasi - Kokeile ALLEGROA!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.