Pyykinpesukoneen Puhdistus

Pyykinpesukoneen Puhdistus

Pyykinpesukoneen puhdistus poistaa pahat hajut pesukoneesta ja pyykit jälleen raikkaaksi. Pesukokoneen puhdistus kannattaa suorittaa tasaisin väliajoin, koska osa vaatteissa olleesta liasta varastoituu pyykinpesukoneeseen ja pyykinpesukone alkaa haista.

Harva kuitenkaan tulee ajatelleeksi, että pyykinpesukone pitäisi puhdistaa. Kuitenkin, jos asiaa hieman miettii, pyykinpesukoneen puhdistus on hyvin looginen toimenpide. Nykyään monessa kodissa on ilmalämpöpumppu ja jokaisessa on pölynimuri. Niidenkin suodattimet pitää putsata / vaihtaa tasaisin väliajoin, samoin tulee puhdistaa myös pyykinpesukone ja sen nukkasihti.

Miksi pyykinpesukoneen puhdistus kannattaa?

Pesukoneen puhdistus kannattaa monestakin syystä, ensimmäisenä tietenkin jo mainittu pyykkien puhtaus. Perässä seuraavat tietenkin ekologisuus, sillä puhdas pesukone kestää pidempään ja se myös käyttää vähemmän vettä ja sähköä. Pienellä vaivalla saat siis suuren säästön, kun pesukoneen käyttöikä pitenee, eikä sinun tarvitse ostaa uutta pesukonetta.

Puhdas pyykinpesukone:

  • Pitää pyykit puhtaampina ja raikkaampina
  • Puhdas pesukone kestää pidempään
  • Puhdas pyykinpesukone käyttää vähemmän vettä ja sähköä
  • Puhdas pesukone ei haise

Pesukoneen puhdistus

Puhdas pyykinpesukone

Pesukoneen, tiskikoneen, vedenkeittimen, kahvinkeittimen ja termospullojen puhdistus onnistuu helposti ALLEGRO koneenpuhdistajalla.

Pese kone koneenpuhdistajalla

Allegro koneenpuhdistaja

Aloita koneen puhdistus kaatamallla ALLEGRO koneenpuhdistaja suoraan pesukoneen rumpuun. Valitse korkein mahdollinen pesulämpötila ja pitkä ohjelma ilman esipesua. Pese kone tyhjänä.

Puhdista nukkasihti

Puhdista Nukkasihti

Puhdista nukkasihti, kun kone on valmis. Sieltä saattaa tulla paljonkin töhnää ulos, joten älä pelästy. Jokaisessa pesukoneessa on nukkasihti, sen sijainnin voit tarkistaa koneen ohjekirjasta. Mikäli nukkasihtia ei tyhjennetä, kaikki siellä oleva moska pyörii koneessa ja tarttuu pestäviin vaatteisiin.

Pese tyhjä kone Allegrolla

Pese tyhjä kone Allegrolla

Laita rumpuun 0,3dl Allegro pyykinpesuainetta ja pese kone uudelleen täysin tyhjänä maksimilämpötilalla ilman esipesua. Tyhjennä vielä lopuksi nukkasihti, kun kone on valmis.

Onneksi olkoon, nyt pesukoneesi on puhdas! Joskus koneessa saattaa olla niin paljon likaa, että yksi puhdistuskerta ei riitä. Silloin kone pitää puhdistaa vielä toiseen kertaan.

Kun käytät ALLEGRO pyykinpesuainetta, koneeseesi ei varastoidu töhnää, kuten muilla aineilla. Silti jokaisen 8kg ALLEGRO pyykinpesuainepakkauksen mukana tulee koneenpuhdistaja, jotta voit puhdistaa koneesi aina ennen, kuin aloitat uuden ALLEGRO purkin käytön.

Raikkainta pyykkiä ikinä - tai saat rahasi takaisin!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.

Piditkö artikkelista?

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkdinissä
Jaa Pinterestissä

Kirjoittaja

Lue Myös

Kemikaalit Pyykinpesussa

Kemikaalit Pyykinpesussa

Kemikaalit pyykinpesussa ja niiden käyttö kosmetiikassa, pesuaineissa, pyykinpesuaineissa, pakkausmateriaaleissa, astioissa ja monissa muissa päivittäisissä tuotteissa ja tavaroissa, on vihdoin nostanut päätään myös Suomen medioissa. On

LUE LISÄÄ »
Kestovaippojen Pesu

Kestovaippojen Pesu

Kestovaippojen pesu oikealla pesuaineella on tärkeää jo pelkästään hygieniasyistä. Lisäksi moni käyttää kestovaippoja juuri niiden ekologisuuden vuoksi, mutta saattaa vähentää niiden käytön ekologisuutta pyykinpesuaine valinnallaan.

LUE LISÄÄ »
Pöytäliinan pesu

Pöytäliinan Pesu

Pöytäliinoja on yleisesti ottaen kolmea erilaista: puuvillaiset, pellavaiset ja vahakankaiset. Jokaisella kankaalla pöytäliinan pesu vaatii omat niksinsä. Lisäksi aina kannattaa muistaa, että tahrat irtoavat parhaiten

LUE LISÄÄ »

Kommentoi artikkelia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vähennä kemikaalikuormaasi - Kokeile ALLEGROA!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.