Pyykinpesukoneen Puhdistus

Pyykinpesukoneen Puhdistus

Pyykinpesukoneen puhdistus poistaa pahat hajut pesukoneesta ja pyykit jälleen raikkaaksi. Pesukokoneen puhdistus kannattaa suorittaa tasaisin väliajoin, koska osa vaatteissa olleesta liasta varastoituu pyykinpesukoneeseen ja pyykinpesukone alkaa haista.

Harva kuitenkaan tulee ajatelleeksi, että pyykinpesukone pitäisi puhdistaa. Kuitenkin, jos asiaa hieman miettii, pyykinpesukoneen puhdistus on hyvin looginen toimenpide. Nykyään monessa kodissa on ilmalämpöpumppu ja jokaisessa on pölynimuri. Niidenkin suodattimet pitää putsata / vaihtaa tasaisin väliajoin, samoin tulee puhdistaa myös pyykinpesukone ja sen nukkasihti.

Miksi pyykinpesukoneen puhdistus kannattaa?

Pesukoneen puhdistus kannattaa monestakin syystä, ensimmäisenä tietenkin jo mainittu pyykkien puhtaus. Perässä seuraavat tietenkin ekologisuus, sillä puhdas pesukone kestää pidempään ja se myös käyttää vähemmän vettä ja sähköä. Pienellä vaivalla saat siis suuren säästön, kun pesukoneen käyttöikä pitenee, eikä sinun tarvitse ostaa uutta pesukonetta.

Puhdas pyykinpesukone:

  • Pitää pyykit puhtaampina ja raikkaampina
  • Puhdas pesukone kestää pidempään
  • Puhdas pyykinpesukone käyttää vähemmän vettä ja sähköä
  • Puhdas pesukone ei haise

Pesukoneen puhdistus

Puhdas pyykinpesukone

Pesukoneen, tiskikoneen, vedenkeittimen, kahvinkeittimen ja termospullojen puhdistus onnistuu helposti ALLEGRO koneenpuhdistajalla.

Aika noin 2 hours

Pese kone koneenpuhdistajalla

Allegro koneenpuhdistaja

Aloita koneen puhdistus kaatamallla ALLEGRO koneenpuhdistaja suoraan pesukoneen rumpuun. Valitse korkein mahdollinen pesulämpötila ja pitkä ohjelma ilman esipesua. Pese kone tyhjänä.

Puhdista nukkasihti

Puhdista Nukkasihti

Puhdista nukkasihti, kun kone on valmis. Sieltä saattaa tulla paljonkin töhnää ulos, joten älä pelästy. Jokaisessa pesukoneessa on nukkasihti, sen sijainnin voit tarkistaa koneen ohjekirjasta. Mikäli nukkasihtia ei tyhjennetä, kaikki siellä oleva moska pyörii koneessa ja tarttuu pestäviin vaatteisiin.

Pese tyhjä kone Allegrolla

Pese tyhjä kone Allegrolla

Laita rumpuun 0,3dl Allegro pyykinpesuainetta ja pese kone uudelleen täysin tyhjänä maksimilämpötilalla ilman esipesua. Tyhjennä vielä lopuksi nukkasihti, kun kone on valmis.

Onneksi olkoon, nyt pesukoneesi on puhdas! Joskus koneessa saattaa olla niin paljon likaa, että yksi puhdistuskerta ei riitä. Silloin kone pitää puhdistaa vielä toiseen kertaan.

Kun käytät ALLEGRO pyykinpesuainetta, koneeseesi ei varastoidu töhnää, kuten muilla aineilla. Silti jokaisen 8kg ALLEGRO pyykinpesuainepakkauksen mukana tulee koneenpuhdistaja, jotta voit puhdistaa koneesi aina ennen, kuin aloitat uuden ALLEGRO purkin käytön.

Raikkainta pyykkiä ikinä - tai saat rahasi takaisin!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.

Piditkö artikkelista?

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdinissä
Share on pinterest
Jaa Pinterestissä

Kirjoittaja

Lue Myös

Pyykinpesumerkinnät ja Symbolit

Pyykinpesumerkinnät

Pyykinpesumerkinnät kertovat sinulle, miten ja missä lämpötilassa vaate voidaan pestä ja kuviata. Oikein pestynä vaatteet säilyvät pidempään käyttökuntoisina ja oikean mallisina. Pesumerkinnät havainnollistavat helposti luettavalla

LUE LISÄÄ »
Vähennä Kemikaalikuormaa

Vähennä Kemikaalikuormaa

Vähennä kemikaalikuormaa helposti arjen päätöksillä. Tiesitkö, että käyttämiesi kemikaalien haitat saattavat ulottua jopa seitsemän sukupolven päähän? Kun puheeksi tulee kehon kemikaalikuorma, katseemme usein helposti kääntyvät

LUE LISÄÄ »
Kestovaippojen Pesu

Kestovaippojen Pesu

Kestovaippojen pesu oikealla pesuaineella on tärkeää jo pelkästään hygieniasyistä. Lisäksi moni käyttää kestovaippoja juuri niiden ekologisuuden vuoksi, mutta saattaa vähentää niiden käytön ekologisuutta pyykinpesuaine valinnallaan.

LUE LISÄÄ »

Kommentoi artikkelia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vähennä kemikaalikuormaasi - Kokeile ALLEGROA!

ALLEGRO pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Allegro pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi ihoa ärsyttämättä, se soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun.